Onze eerste gast

Onze eerste gast kwam niet alleen! Lees het verhaal van Tamar op haar Facebookpagina.

Dit schreef ze over ons!

Vandaag geniet ik van een welverdiende rustdag.

Zes weken geleden kwam ik terug in Nederland en belandde in een rollercoaster. Mijn agenda was door mijn uitgever al ingevuld en naast kostbare tijd met vrienden en familie was ik elke dag druk in de weer met journalisten, fotografen, podcasters etc. Mijn boek kwam uit op 7 april en werd onverwachts een gigantische hit! Sindsdien zijn er al bijna 5.000 exemplaren verkocht, zijn we al aan de derde druk begonnen en nog komen er dagelijks verzoeken vanuit de media.

Half april ontmoette ik mijn lieve Einstein, die me aanvankelijk rennend en bijtend het weiland probeerde uit te jagen. Ik heb uitgebreid de tijd genomen om hem te leren kennen, om een vertrouwensband op te bouwen en beetje bij beetje zijn we zover gekomen dat we nu vol liefde en geduld samen de straat op kunnen. In Heide (bij Venray) werd Einstein goed verzorgd door Henk Claessens en zijn vrouw Petra, nu ligt bij mij de taak om hem goed in de gaten te houden, nauwlettend naar hem te luisteren en in een liefdevolle interactie hem de wereld te laten zien. Hij geniet zichtbaar enorm van alle aandacht en zijn nieuwsgierigheid wordt goed gevoed. Hij eet een breed pallet aan de heerlijkste planten onderweg en staat te trillen van genot als ik hem aai, masseer en borstel. Inmiddels loopt hij gewillig mee de bossen in en paden op mét een rugtas vol met boeken. We hebben regelmatig mensen die meewandelen en worden uitgenodigd op de mooiste plekken. Ik ben opnieuw verliefd op Nederland!

Vandaag zijn we in Raamsdonk. Marianne Roza en haar man hebben een oude boerderij waanzinnig mooi verbouwd en boden me aan de eerste gast in hun prachtige B&B te zijn. Ik stond helemaal perplex toen ze me de kamer lieten zien, zo mooi!

Binnenkort kunt u ook deze kamer boeken, genieten van de charme van het platteland en een dag leven in luxe.

Ik ga in elk geval enorm genieten van een dagje rust. Op Lange Broekstraat 6 kunt u in het marktkraampje wel terecht voor een gesigneerd boek, mocht u in de buurt zijn. Anders zijn we morgenmiddag weer te bezoeken bij kinderboerderij de Kromme Akker in Geertruidenberg.

Een fijne vrijdag allemaal!

Tamar is de hele dag bij ons, haar boek kunt u hier halen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Chat openen
1
Stuur een WhatsApp
Stuur uw bericht, wij antwoorden zo spoedig mogelijk.